Tilbake til nyheter
Til toppen

Ledige stillinger innen eiendom på Svalbard

Ønsker du en spennende jobb på eksotiske Svalbard? Store Norske satser strategisk på næringseiendom og boliger, og lyser nå ut flere spennende stillinger.

Eiendom er en viktig del av strategien til Store Norske. Nå utvider vi eiendomsvirksomheten betraktelig ved kjøp av hoteller, næringsbygg og boliger. I tillegg skal jobber selskapet med flere spennende nybyggprosjekter. Tidligere i vår kjøpte vi flere eiendommer fra Hurtigruten og det ble nylig kjent at vi får midler til å bygge nye Svalbard folkehøgskole.

– Vi skal nå videreutvikle en stor og solid eiendomsforvaltnings- og utviklingsorganisasjon på tvers av både nærings- og boligeiendommer. Dette øker behovet for dyktige fagfolk, sier eiendomssjef Sveinung Lystrup Thesen i Store Norske.

Stillingene som lyses ut er:

Store Norske har vært en hjørnesteinsbedrift på Svalbard i over hundre år. Vi har som mål å bidra til å sikre trygge, helårlige arbeidsplasser på Svalbard.

– Det er gledelig å kunne lyse ut flere faste fulltidsstillinger på Svalbard, som er et helt unikt sted. Det er ikke hver dag man kan få erfaring med eiendomsprosjekter i Arktis. Vi kan tilby utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i en spennende virksomhet, og vi håper å få mange gode og kvalifiserte søkere til stillingen, sier Lystrup Thesen.

Alle stillingene har søknadsfrist mandag 31. mai.