Tilbake til nyheter
Til toppen

Ledig stilling innen fornybar energi på Svalbard

Ønsker du en framtidsrettet jobb på eksotiske Svalbard, der du har hele Arktis som ditt arbeidsområde? Store Norske tar en aktiv posisjon i den pågående energiomstillingen på Svalbard og i Arktis, og søker etter prosjekt- og markedsutvikler for å drive fram nye og eksisterende prosjekter.

Energi har alltid vært en viktig bærebjelke for Store Norske, og vi videreutvikler dette nå til et nytt forretningsområde, med fokus på fornybare og hybride energisystemer, gjennom det nyopprettede datterselskapet Store Norske Energi.

Det finnes over 1500 samfunn og stasjoner i Arktis (og Antarktis) som ikke er tilkoplet regionale strømnett, og som dermed driftes «off grid» med fossilbaserte energikilder (hovedsakelig diesel). De fleste av disse vil i de kommende årene gå inn i prosesser med omstilling til hybride og fornybare energisystemer. Vi søker derfor etter ny prosjekt- og markedsutvikler for å utvikle nye og eksisterende prosjekter innen dette markedet, samt utvikle samarbeid med leverandører, forskningsmiljøer og andre samarbeidspartnere.

Les mer om stillingen og søk her.

Foto: Ranhild Utne