Logistikk

Naturen i Arktis er spesiell og krevende. Svalbards unike og isolerte beliggenhet betyr at all last må sendes via luft eller til sjøs. Vi har over 100 års erfaring med logistikk i Arktis, og er den mest sentrale logistikkleverandøren for frakt til og fra Svalbard.

Vi leverer regnskapstjenester lokalt

Til toppen

Pole Position Accounting AS (PPA) ble stiftet i februar 2017, med det formål å kunne tilby regnskapstjenester til byens små og mellomstore bedrifter. I dag er vi en del av Store Norske konsernet og er samlokalisert med de.

Virksomheten har i dag 7 ansatte, noe som utgjør ca. 6 årsverk. Kundemassen består av alt fra små enkeltmannsforetak til større aksjeselskap.

PPA er et autorisert regnskapskontor som utfører oppgaver innen regnskap, lønn, rådgivning, årsregnskap, skattemelding osv. Vi utfører regnskapsoppgaver fra A-Å for våre kunder og kundene er fra mange ulike bransjer både på Svalbard og på fastlandet. PPA er medlem av Regnskap Norge.

En god dialog med kundene er viktig og kundens ønske og behov kommer i første rekke. Vi etterstreber å kunne hjelpe kunden med det meste innenfor vårt fagfelt.

Vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø både for våre egne ansatte og kollegaene i konsernet. Og bidrar her så godt vi kan.

Den enkleste og sikreste veien til å forbedre resultatene for en bedrift, er å få inn mer latter, sprø ritualer og rock’n roll. (Ingebrigt Steen Jensen)

Våre ansatte:

Cece Finnerud

Daglig leder/ autorisert regnskapsfører
Tlf: 91 61 61 82
E-post: cece@pole-position.no

Ragnhild Monstad Herfjord

Autorisert regnskapsfører
Tlf: 99 29 86 20
E-post: ragnhild@pole-position.no

Ann Sofi Bogstrand

Autorisert regnskapsfører
Tlf: 92 03 26 15
E-post: annsofi@pole-position.no

Tine Mari Thornes

Regnskapsfører
Tlf: 92 21 41 06
E-post: tine@pole-position.no

Vigdis Jensen
Regnskapsfører
Tlf: 41 33 89 35
E-post: vigdis@pole-position.no

Thea Hellmann

Regnskapsfører
Tlf: 90 71 70 08
E-post: thea@pole-position.no